Barsin plan, za četvoricu nema mesta, stižu dva pojačanja! Novo ime na meniju?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin plan, za četvoricu nema mesta, stižu dva pojačanja! Novo ime na meniju?

Valverde je vrlo jasno izneo stavove klubu, zna se šta mu je potrebno, ali vremena je sve manje, makar kada su neke želje u pitanju.

Ernesto Valverde je izneo plan, Barselona do kraja prelaznog roka mora da se oslobodi četvorice igrača, i da u tom slučaju kupi dvojicu.

Klub mora da dovede levog beka, alternativu za Albu. I dalje je aktuelan Žunior Firpo, igrač poreklom iz Dominikane, koji je debitovao za Španiju. Barsa je u dobrim odnosima sa Betisom, ali neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << platiti klauzulu, nude 25 miliona evra i to sa bonusima što su Andalužani odbili.

Druga varijanta je ofanzivni Filip Maks, levi bek Augsburga, a pojavilo se i novo ime. U pitanju je Aleks Moreno, iskusni fudbaler Raja. On je bio standardan prošle sezone kada je tim iz Madrida ispao iz lige, košta desetak miliona evra, dovođen je u vezu sa par klubova PL.

Što se tiče ostalih mesta u timu, Barsa ne odustaje od Nejmara. Valverde smatra, da ako kupe Brazilca, Kutinjo, Rakitić, Rafinja i Malkom moraju da napuste klub. Prvu dvojicu Barsa nudi Pari Sen Žermenu, Malkoma će na kraju morati da pozajme jer niko ne želi da plati 40 miliona evra, a Rafinja je posle povrede na marginama.

Posao sa Nejmarom je daleko od završetka, PSŽ ne žuri, nastavljaju da traže novac, a i ako bi uzeli Kutinja i Rakitića, njihova procena cena dvojice igrača se znatno razlikuje od Barsine.

Ono što ostaje kontanta je da Barselona nema novac, i da ako PSŽ ne prihvati trampu, teško da će se Nejmar vratiti na "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.