Barsi rukavica u lice, ko će prvi do sjajnog napadača?!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 18:02

Barsi rukavica u lice, ko će prvi do sjajnog napadača?!

Iznenađujuće informacije iz Španije.

Kako prenose španski mediji, Barsa je dobila velikog rivala u borbi za potpis napadača Intera Lautara Martineza.

Poznato je da je jedan od prioriteta katalonskog kluba za naredno leto angažovanje zamene za Luisa Suareza.

Prvi na listi potencijalnih zamena je Interov "El Toro", 22-godišnji Argentinac ima blistavu sezonu u Seriji A i skreuno je pažnju velikog broja klubova.

Mnogi ga već vide na "Kamp Nou" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u tandemu sa zemljakom Mesijem, ali jedan klub se sprema da im pokvari planove.

Naime, Čelsi je ozbiljno zainteresovan za argentinskog reprezentativca i navodno je spreman da plati klauzulu od 111 miliona evra za njegove usluge!

"Plavci" nisu pazarili u prethodna dva roka, dobili su 100 miliona evra samo od Reala za prodaju Edena Azara i očekuje se da će na leto i pored izvesne finansijske krize krenuti u veliki šoping.

Jasno je da je jedan od prioriteta uprave da se angažuje napadač koji bi se sa Ejbrahamom borio za mesto u startnih 11, Žiru i Batšuaji nisu zadovoljili.

Tako je izbor izgleda pao na Martineza, spremni su da uđu u koštac sa Barselonom za njegov potpis, Katalonci navodno spremaju ponudu od 70 miliona evra, dok bi put Milana poslali i Artura Vidala, ali je utisak da bi "Neroazuri" radije pristali na 111 miliona evra, koliko su "Plavci" sa "Bridža" navodno spremni da plate.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Građani" bi trio iz Milana!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 14:09

Gvardiola bacio oko na trojicu fudbalera...Kako prenosi "Tutosport", Mančester siti je zainteresovan za čak tri igrača milanskog Intera...Poznato je da Gvardiola u Lautaru Martinezu vidi potencijalnog naslednika Kuna Aguera, ali ima i jaku konkurenciju u borbi za njegov potpis u Barseloni i Čelsiju...To...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.