Barsi promakao pravi, sada žele novog Varana! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsi promakao pravi, sada žele novog Varana! (video)

Konkurencija je oštra, bitno je reagovati što pre!

U Barseloni polako kuju plan B u slučaju da im Matis de Liht iz Ajaksa izmakne, te osluškuju vesti iz Tuluza u vezi štopera Žan-Kler Todiboa.

Mladi Francuz ima samo 18 godina i ove godine je već odigrao 10 utakmica u Ligi 1 za svoj tim, pritom zabeleživši po gol i asistenciju.

Ono što je loše za Katalonce je da iz ćoška vreba i njihov najveći rival madridski Real, dok se još spominje i duo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Serije A Napoli i Juventus kao zainteresovani kupci.

Karakterišu ga dobra tehnika pri iznošenju lopte, agresivnost i odličan skok.

Ono što je svakako ogromna prednost u odnosu na De Lihta jeste cena.

Francuzu ugovor ističe narednog leta i već ove zime bi mogao da potpiše za novi tim koji bi morao da plati samo naknadu za razvoj igrača u omladinskom pogonu.



PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.