Barselonin biser mora na novu operaciju kolena

Izvor: B92, 04.Maj.2021, 16:41

Barselonin biser mora na novu operaciju kolena

Fudbaler Barselone Ansu Fati biće operisan po drugi put kako bi se oporavio od povrede levog kolena, preneli su španski mediji.

Fati će novu operaciju imati u četvrtak, a povredu je zadobio u meču španske Primere protiv Betisa, 7. novembra prošle godine.

U ovoj sezoni 18-godišnji napadač odigrao je samo sedam mečeva u prvenstvu, u kojima je postigao četiri gola.

Ukoliko operacija prodje dobro, Fati bi trebalo da bude odsutan sa terena još dva meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali bi bio spreman za novu sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVI PEH ZA BARSELONINOG „VUNDERKINDA“: Fati ponovo mora na operaciju

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2021

Fudbaler Barselone Ansu Fati biće operisan po drugi put kako bi se oporavio od povrede levog kolena. Teška godina za mladog superstara Barselone. Nakon sjajne prošle sezone u kojoj se profilisao kao jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera i nova nada svetskog fudbala, ovu godinu neće pamtiti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.