Barseloni samo bod, pobeda Valensije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2014, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barseloni samo bod, pobeda Valensije

Fudbaleri Barselone igrali su danas na gostujućem terenu protiv Hetafea nerešeno 0:0 i napravili korak nazad u trci za osvajanje titule u španskoj Primeri.

Mesi, Suarez, Pedro i ostali napadači nisu imali "ključ za bravu" protivničke odbrane, tako da Katalonci sada zaostaju četiri boda za vodećim Realom iz Madrida, koji je juče u gostima lako pobedio Almeriju (4:1).

Valensija pobedila posle četiri utakmice

Fudbaleri Valensije pobedili su danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na svom terenu Rajo Valjekano sa 3:0, u utakmici 15. kola španske Primere.

Dvostruki strelac za Valensiju bio je Sofijan Feguli, dok je jedan pogodak postigao Pablo Pjati.

Valensija je od 71. minuta imala igrača manje zbog isključenja Andrea Gomeša, ali Rajo nije uspeo to da iskoristi, pa je domaćin zabeležio ubedljivu pobedu.

Valensija je peta na tabeli sa 28 bodova, dok je Rajo na 11. mestu sa 17.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.