Barselona želi Kundea, a Sevilja 60 miliona

Izvor: B92, 21.Jun.2022, 16:31

Barselona želi Kundea, a Sevilja 60 miliona

Francuski fudbaler Žil Kunde privukao je dosta interesovanja pred prelazni rok.

23-godišnji fudbaler Sevilje odigrao je sjajno proteklu sezonu i tako privukao pažnju mnogih evropskih velikana.

U prvom redu pominjale su se ekipe Čelsija i Barselone. U jednom trenutku mnogi su verovali da će Kunde karijeru nastaviti na "Stamford Bridžu", ali do tog transfera (još uvek) nije došlo.

U trku za defanzivca Sevilje se potom uključila i Barselona, koja želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da poboljša odbranu.

Problem koji stoji ispred kluba sa Nou Kampa jeste novac, budući da se Barsa nalazi u velikim finansijskim problemima već izvesno vreme.

To bi mogla da bude i prepreka za dovođenje Kundea, jer se spekuliše da Sevilja za njegov otkup traži negde oko šezdeset miliona evra.

Barselona je prethodno iskazala interesovanje i za Rafinju, ali se i tu finansijski problem isprečio – Lids za njega traži 55 miliona evra.

Kunde je jedan od glavnih igrača na koje Čelsi cilja ovog leta, imajući u vidu odlazak Antonija Ridigera i Andreasa Kristensena, međutim kako prenose mediji Kundeovi predstavnici postaju nestrpljivi zbog Čelsijevog odugovlačenja u pregovorima.

Žil Kunde ima 23 godine, a u Sevilju je došao 2019. godine iz Bordoa.

Za ekipu iz Andaluzije je odigrao 133 utakmice u svim takmičenjima i postigao je devet golova uz tri asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.