Izvor: Beta, 30.Nov.2010, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona ubedljivo pobedila Real

BEOGRAD, 30. novembra 2010. (Beta) - Fudbaleri Barselone pobedili su u ponedeljak uveče na svom terenu u derbiju Real Madrid sa 5:0, u poslednjoj utakmici 13. kola španskog prvenstva i preuzeli prvo mesto na tabeli od velikog rivala.

Posle pete uzastopne pobede u "el klasiku", Barselona je preuzela prvo mesto na tabeli i ima 34 boda, dva više od Reala. To je prvi prvenstveni poraz "kraljevskog" kluba.

Dvostruki strelac u 161. derbiju bio je David Vilja, koji je mrežu zatresao u 55. i 58. minutu, oba puta posle asistencije Lionela Mesija. Golove su postigli i Ćavi Ernandes u 10, Pedro Rodriges u 18 i Djefren Suares u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

U medjusobnim duelima katalonski tim ima 63 pobeda, Real ima pet pobeda više, a 30 puta odigrali su nerešeno.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilja: Moramo da uvećamo prednost u odnosu na Real

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2010

Dvostruki strelac u pobedi Barselone nad Realom iz Madrida (5:0), David Vilja, kaže da ekipe ne sme da se zanese ubedljivom pobedom u "el klasiku" na "Kamp Nou".

Nastavak na Vesti-online.com...

Vilja: Moramo da uvećamo prednost

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2010

Dvostruki strelac u pobedi Barselone nad Realom iz Madrida (5:0), David Vilja, kaže da ekipe ne sme da se zanese ubedljivom pobedom u "el klasiku" na "Kamp Nou"...Vilja je svom prvom velikom derbiju postigao dva gola, ali posle toga nije postao euforičan, već je saigračima poručio da sa istim entuzijazmom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Iguaina muči diskus hernija

Izvor: Blic, 01.Dec.2010, 00:35

Napadač Reala Gonzalo Iguain zbog bolova u leđima nije mogao da igra u 161. derbiju sa Barselonom, a lekari su otkrili da nije reč o lumbalgiji već o diskus herniji. ..Klupski lekari kraljevskog kluba strahuju da će Argentinac biti na višemesečnoj pauzi...Listovi "El Mundo Deportivo” i "Marka”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.