Barselona u petoj brzini protiv Betisa

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona u petoj brzini protiv Betisa

Fudbaleri Barselone ubedljivo su slavili na gostovanju Betisu rezultatom 5:0 u 20. kolu La Lige i tako povećali prednost na čelu tabele.

Dvostruki strelci za katalonski klub bili su Lionel Mesi i Luis Suares, a jedini preostali gol postigao je hrvatski fudbaler Ivan Rakitić. Suares ije upisao i dve asistencije, dok su po jednu imali Rakitić, Mesi i Serhio Buskets.

Na stadionu „Benito Viljamarin“ u prvom poluvremenu nije bilo golova, a Barselona je u nastavku sve >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << svoje postigla u razmaku od pola sata.

Rakitić je doveo Barselonu u vođstvo u 59. minutu i to mu je bio peti gol Betisu u dresu katalonskog kluba. Pet minuta kasnije, Mesi je postigao 18. pogodak u sezoni za 2:0, a akteri kod prvog gola ponovo su bili na scenu u 69. minutu, samo su uloge bile obrnute. Rakitić je bio asistent, a Suares strelac.

Argentinski fudbaler je u 80. minutu povisio na 4:0, a konačan rezultat svojim drugim golom, 15. u sezoni postavio je Suares minut pre kraja regularnog dela utakmice.

Izabranici Ernestea Varlverdea upisao je šestu uzastopnu ligašku pobedu, 17. ukupno, posle koje ima 45 bodova, 11 više od najbližeg pratioca Atletika. Za Betis je to bio deveti poraz posle kojeg se nalazi u sredini tabele u grupi timova sa po 27 bodova.

Betis na pobedu protiv Barselone u prvenstvu čeka od od aprila 2008 godine.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.