Barselona razmatra Rukavinu!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona razmatra Rukavinu!

Tako piše ugledni Mundo Deportivo, veoma relevantan kada su događanja u Blaugrani u pitanju

Branislav Ivanović neće, ali možda hoće Antonio Rukavina u Barselonu! Aleš Vidal mogao bi da napusti Kamp Nou, a kako piše Mundo Deportivo profil Antonija Rukavine se odlično uklapa u ono što traži Barselona ove zime.

Iskusan j, ima tehničke i fizičke kvalitete i nije previše skup. Sigurno neće imati veću platu od Vidala. Rukavina ima 32 godine, mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iskustva igranja u Evropi. Produžio je ugovor sa Viljarealom u junu.

Počeo je da karijeru u Bežaniji, pre nego što je zaigrao za Partizan 2007. godine gde se afirmisao odigrao preko 100 utakmica i bio kapiten crno-belih. U Viljareal je prešao 2014. godine iz Valjadolida.

Rukavina je igrao za Srbiju protiv Velsa sasvim dobru partiju, čak je asistirao Mitroviću kod izjednačujućeg pogotka. Tu je, kao i mnogo puta, pokazao da ima prodornost po desnoj strani, ono što je Barselona uvek vrednovala.

Trenutno Barselona na desnom beku ima Serhi Roberta koji je vezista ali prinudno igra na toj poziciji jer se Vidal nije prilagodio. Do sada su se kao moguća pojačanja pominjali Dario Srna, Sedrik Soares, Žoao Kanselo, Serž Orije...

I sada Rukavina.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUM: Bivši kapiten Partizana i reprezentativac Srbije u Barseloni?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Nov.2016

Bio ti to transfer koji bi baš odjeknuo, pogotovo u fudbalskoj javnosti u Srbiji.. . Barselona je već duže vreme u potrazi za zamenom za Aleša Vidala koji je na pragu da napusti klub. U igri su do sada bili Darijo Srna, Serž Orije, Stefan Lihštajner, pa i kapiten selekcije Srbije Branislav Ivanović,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.