Barselona pustila Nejmara da ide na odmor u Brazil

Izvor: Blic, 19.Dec.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona pustila Nejmara da ide na odmor u Brazil

Trener fudbalera Barselone Herardo Martino rekao je da je klub dao napadaču Nejmaru deset dana odmora kako bi otputovao u Brazil i odmorio se za predstojeće izazove u drugom delu sezone.

Nejmar je imao "skraćeni" letnji odmor zbog obaveza sa reprezentacijom Brazila na Kupu konfederacija. U dosadašnjem toku sezone Nejmar je za Barselonu odigrao 23 utakmice i postigao 11 golova.

Brazilac zbog žutih kartona ionako neće moći da igra sledećeg vikenda na prvenstvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmici sa Hetafeom.

"Nejmar će u četvrtak otputovati u Brazil i tamo će se odmarati deset dana. Praktično nije imao odmor već mesecima. Dobro se adaptirao na novi klub i zna koja mu je uloga u timu. Svi ga vole u Barseloni", rekao je Martino za sajt kluba.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.