Barselona pazarila u Birmingemu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona pazarila u Birmingemu! (foto)

Katalonci iznenadili.

Dosadašnji fudbaler Vest Bromvič Albiona, 16-godišnji Lui Beri potpisao je trogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je danas španski klub.

Beri je 21. juna napunio 16 godina, a igrao je za reprezentaciju Engleske uzrasta do 16 godina, za koju je postigao sedam golova na devet utakmica.

Kako se navodi na sajtu Barselone, Beri će igrati za ekipu uzrasta do 19 godina. On je napadač, a može i da igra po desnom krilu. Potpisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor na tri sezone, nakon što je obavio lekarske preglede.

Rođen je u Birmngemu, a za Vest Bromvič igrao je od šeste godine. Smatra se jednim od najtalentovanijih engleskih fudbalera.

🔵🔴📝 Louie Barry s’incorpora al Barça. 🇬🇧 El davanter anglès, de 16 anys, arriba procedent del West Bromwich Albion i jugarà al Juvenil A.

👉 https://t.co/zRVQXZDiO4#FCBMasia #ForçaBarça🔵🔴 pic.twitter.com/zGFJfkeJeD

— FC Barcelona - Masia (@FCBmasia) 11. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Šaponjić je "Jorgandžija"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019

Bivši napadač Partizana i zvanično u novom klubu...Veliki iskorak je u svojoj karijeri ovog leta napravio Ivan Šaponjić...Bivši napadač Partizana, danas je i zvanično predstavljen kao novi fudbaler madridskog Atletika...Mladi srpski napadač je potpisao ugovor na tri godine sa "Jorgandžijama",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.