Barselona nije pregovarala sa Mesijem o povratku

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 18:23

Barselona nije pregovarala sa Mesijem o povratku

Predsednik Barselone Đoan Laporta izjavio je da katalonski klub nije pregovarao o eventualnoj pozajmici sa fudbalerom Intera iz Majamija Lionela Mesija.

Mesi (36) je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine. On je zbog teške finansijske situacije 2021. napustio katalonski klub i prešao u Pari Sen Žermen.

Argentinski fudbaler je u letnjem prelaznom roku razmatrao ponudu Barselone, ali je odlučio da nastavi karijeru u Interu iz Majamija.

Mesi je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezonu u Interu, pošto ekipa iz Majamija nije uspela da se plasira u plej-of MLS lige. Pojedini mediji u Španiji su objavili da bi Mesi mogao da dođe na pozajmicu u Barselonu i igra za katalonski klub dok ne počne nova sezona u MLS ligi.

"Mesi na pozajmici? Nudili smo Mesiju da se vrati u Barselonu na kraju prošle sezone... Leo nam je rekao svoju odluku i mi smo ga ispoštovali. Sada nismo razgovarali sa njim", rekao je Laporta.

On je rekao da bi voleo da Žoao Kanselo i Žoao Feliks na kraju sezone potpišu višegodišnje ugovore sa Barselonom. Kanselo je član Mančester sitija, a igra na pozajmici do kraja sezone u katalonskom klubu. Feliks takođe igra na pozajmici u Barseloni, a član je madridskog Atletika.

"Ako Kanselo i Feliks nastave da igraju na ovom nivou, potrudićemo se da ih zadržimo. Želim da vrhunski igrači ostanu u Barseloni", dodao je predsednik Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.