Barselona neće tužiti Real Madrid zbog ponašanja Murinja

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona neće tužiti Real Madrid zbog ponašanja Murinja

Sportski direktor španskog fudbalskog prvoligaša Barselone Andoni Zubizareta izjavio je da katalonski klub neće tužiti Real Madrid, čiji je strateg Žoze Murinjo posle finala Superkupa grubo gurnuo pomoćnog trenera Tita Viljanovu.

Posle pobede Barselone prošle sedmice od 3:2, izbila je žestoka svađa između fudbalerima i trenerima oba tima. Murinjo je u jednom trenutku u gužvi grubim pokretom ruke odgurno lice Viljanove.

Zubizareta je istakao da je odluka o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tome da se ne tuži Real doneta posle konsultacija predsednika kluba Sandra Roselja, trenera Pepa Gvardiole i Tita Viljanove.

Zubizareta je naglasio da snimak incidenta govori sam za sebe i da bi Madriđani trebalo da analiziraju šta se dogodilo i da adekvatno odgovore na ovu situaciju.

"Nikada ništa slično nisam video u karijeri", rekao je Zubizareta.

Povezane vesti: Murinjo neće biti kažnjen za guranje prsta u oko! Murinjo: Superkup je malecna titula Pike: Murinjo uništava španski fudbal Pogledajte Murinjovu neverovatnu reakciju tokom haosa na Nou Kampu Barselona u spektakularnom duelu sa Realom osvojila Superkup Španije!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.