Barselona lako do finala, Vilja slomio nogu! (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Dec.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona lako do finala, Vilja slomio nogu! (VIDEO)

Barselona će igrati u finalu svetskog klupskog prvenstva protiv Santosa. Prvak Evrope je lako odradio polufinalni duel protiv Al Sada, koji je ispraćen sa četiri gola.

Ekipa Đozepa Gvardiole je lako došala do prednosti golovima Adrijana u prvom poluvremenu, ali se Katalonci na tome nisu zaustavili. Keita je postigao treći pogodak u 64. minutu, a sudbinu katarskog tima zapečatio je Maksvel devet minuta pre kraja susreta.

I pored pobede i plasmana u finale navijači Barselone neće po dobrom pamtiti meč protiv Al Sada. Naime, napadač David Vilja slomio je nogu tokom meča u Jokohami. Španac je u 39. minutu, posle oštrog duela sa odbrambenim igračim Al Sada, iznet sa terena i predstoji mu duža pauza.
Loše vesti za Davida Vilju i Barselonu, naš golgeter je slomio levu nogu – objavila je Barselona na svojoj zvaničnoj Tviter stranici.
Finale svetskog klupskog prvenstva igra se 18. decembra na Internacionalom stadionu u Jokohami.


Semafor polufinala:
Al Sad – Barselona 0:4 (Adrijano 25, 43, Keita 64, Maksvel 81)
Kašiva – Santos 1:3 (Sakai 54 – Nejmar 19, Boržes 24, Danilo 63)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.