Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 22:53

Barselona ipak ne mora da plati 20.000.000 evra Liverpulu

Kutinjo će prekosutra da odigra 100. meč za Katalonce, međutim na Nou Kamp stigle lepe vesti...

Grdne finansijske poteškoće, poraz od Atletika, debakl u Lisabonu od Benfike, novi neuspeh u El Klasiku... Malo je lepih vesti bilo poslednjih nedelja za navijače Barselone. Otuda ova vezana za Filipea Kutinja i njegovu famoznu klauzulu (da Barsa Liverpulu nakon što Brazilac odigra 100 utakmica za Blaugranu mora da doplati 20.000.000 evra) zauzima važno mesto u katalonski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << medjima.

A ona glasi: Barselona ne mora da plati dodatno novac Englezima za iskusnog vezistu!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Izvori sa Nou Kampa potvrdili su da klauzula zapravo nepostoji. Takođe, engleski mediji konsultovali su klub sa Enfilda i stigla je potvrda - nikakve dodatne klauzule nema. Zašto je demanti stigao tek sada, kada je Kutinjo na jedan meč od 100. u dresu Barselone ostaće nejasno.

Brazilac je za vikend ušao u igru u meču protiv Reala, a očekuje se da će ga Ronald Kuman koristiti i prekosutra u vanrednom kolu protiv Rajo Valjekana na Valjekasu.

Podsetimo, Barsa je do sada za transfer Kutinja platila Liverpulu 135.000.000 evra.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Barselona dočekala lepe vesti

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 12:58

U moru loših vesti za Barselonu u aktuelnom periodu, kako sa rezultatske, tako i sa finansijske strane, stigla je i jedna dobra...Nakon poraza od Atletika, Benfike u Ligi šampiona i Real Madrida u "El klasiku" na "Kamp Nou", stigla je presuda u korist katalonskog kluba u slućaju "Kutinjo"...Naime,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.