Barselona i Juve nisu završili sa poslovanjem, sprema se još spektakularnija trampa?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 19:26

Barselona i Juve nisu završili sa poslovanjem, sprema se još spektakularnija trampa?! (foto)

Ovome se niko nije nadao.

Barselona i Juventus su ovog leta i zvanično razmenili igrače, Artur Melo je otišao put Torina, dok je u Kataloniju stigao Miralem Pjanić sa koferom teškim 10 miliona evra.

Prema informacijama koje ima italijanski novinar Paolo Paganini, to bi mogao da bude samo početak saradnje dva velika kluba.

Naime, prema njegovim saznanjima, Barsa pokušava da se reši Antoana Grizmana, Francuz se nije pokazao kao pravo pojačanje na "Kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nou", a plaćen je čak 120 miliona evra, izgleda da je istrošio sve kredite i da neće dobiti drugu šansu.

Zato uprava pokušava da ga iskoristi u razmeni, imaju ideju da ga zajedno sa Umtitijem pošalju put Pariza, ali navodno francuski reprezentativac nema želju da obuče dres "Svetaca".

Pisalo se i o mogućoj trampi sa Interom za Lautara Martineza, koju Paganini takođe pominje, a sada se pojavila još jedna opcija.

Kako prenosi italijanski novinar, Barsa bi mogla da pošalje Antoana Grizmana u Torino, u zamenu za Arijena Rabioa i Daglasa Koštu!

Bila bi ovo zaista spektakularna trampa, Rabio je i minulog leta bio želja katalonskog kluba, ali je tražio previše novca, pa je na kraju završio u Torinu.

Veliki fudbalski majstor kao što je Daglas Košta bi, čini se, mogao da eksplodira u klubu kao što je Barselona, a i čini se da bi se bolje uklopio u sistem aktuelnog prvaka Španije od Grizmana, koji jednostavno ne može da ima svoju omiljenu ulogu pored Lionela Mesija.

Videćemo kako će se ova priča razvijati, jasno je da su dva kluba u dobrim odnosima, pa ne bi bilo iznenađenje da ponovo posluju.

Buongiorno. Il #Barcellona vuole piazzare #Griezmann il nodo però è l’ingaggio. Lo ha proposto al #Psg per #Neymar, all’#Inter per #LautaroMartinez e ora sta parlando con la #Juventus, con #DouglasCosta e #Rabiot che interessano al Barça.

— Paolo Paganini (@PaPaganini) July 2, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bomba" pod Vezuvom, Napoli plaća 105 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020

Đenaro Gatuzo će dobiti veliki poklon za osvojen trofej u Kupu...Kako prenose francuski i italijanski mediji, Napoli je na pragu dva velika transfera...Naime, dogovorili su sa Lilom cenu za dvojicu fudbalera, napadača Viktora Osimena i štopera Gabrijela...Nigerijac, koji je eksplodirao u Ligi 1 ove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.