Barselona dovela štopera Atletika

Izvor: B92, 06.Jun.2023, 16:42

Barselona dovela štopera Atletika

Fudbalski klub Barselona postigao je dogovor sa dosadašnjim igračem Atletik Bilbaa Injigom Martinesom.

Iskusni štoper bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa katalonskim klubom, prenose španski mediji.

Martinez (32) će u Barselonu preći bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa Atletikom. On će biti prvo pojačanje katalonskog kluba u letnjem prelaznom roku.

"Došlo je vreme da napustim Atletik i krenem u nove izazove. Nije lako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napustiti ovaj klub, ali bilo je vreme", rekao je Martinez, koji može da igra na poziciji štopera i levog beka.

Martines je ponikao u Real Sosijedadu, a član je Atletika od 2018. godine. On je ove sezone odigrao 18 mečeva za klub iz Bilbaa.

Martines je za reprezentaciju Španije nastupio na 20 utakmica. Njemu će konkurencija za mesto u startnoj postavi ekipe sa "Nou Kampa" da budu Andreas Kristensen, Ronaldo Arauho, Žil Kunde i Erik Garsije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.