Barselona bolja od Betisa na Mesijevom jubileju

Izvor: Press, 31.Dec.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona bolja od Betisa na Mesijevom jubileju

Fudbaleri Barselone savladali su Betis 4:0 (2:0) u utakmici 17. kola Primere, koja će se pre svega pamtiti po jubilarnom 500. meču Lionela Mesija u dresu Katalonaca.
                Argentinac je jubilej proslavio drugim golom na meču u 33. minutu, četiri minuta nakon što je Vesterman, posle promašenog penala Nejmara, pogodio sopstvenu mrežu. 
U nastavku dva pogotka postigao je Luis >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Suarez, u 46. i 83. minutu.
Barselona je lider sa 38 bodova, uz meč manje, isto koliko ima i madriski Atletiko, koji je u finišu slavio na gostovanju Raju Valjekanu 2:0, golovima Koree u 88. i Grizmana u 90. minutu.
Sevilja je večeras savladala Espanjol 2:0, Eibar je bio bolji od Sportinga istim rezultatom, dok je Bilbao slavio u Vigu protiv Selte 1:0.
Hetafe i Deportivo su remizirali 0:0.
Ranije danas, Real je savladao Sosijedad 3:1, a Malaga u gostima Levante 1:0.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.