Barsa zbog zabrane transfera ostaje bez Novog Mesija! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa zbog zabrane transfera ostaje bez 'Novog Mesija'! (video)

'Vunderkind' iz Venecuele već dugo je na meti španskog kluba.

Transfer 'embargo' mogao bi u budućnosti skupo da košta Barselonu, jer neće moći da dovedu jednog od najtalentovanijih dečaka na svetu. Svetski mediji su ga već proglasili za Mesijevog naslednika.

Ova kazna koštala je dosta  katalonski klub u poslednje vreme, jer nisu mogli da registruju nova pojačanja, tako i ove godine imaju veliki problem sa tim, jer novajlije Arda Turan i Aleiš Vidal neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da igraju do januara, kada ističe kazna. Ovo ne bi trebalo toliko da omete klub sa 'Kamp noa' da i ove godine osvaja trofeje.

Ali, ako se malo zagledamo u budućnost, Katalonci bi mogli da imaju velike probleme, jer su onemogućeni da angažuju mlade fudbalere, koji bi lako mogli da završe u drugim klubovima.

Jedan od njih je 'vunderkind' iz Venecuele, Matias Lakava. Iako ima samo 11 godina, fudbalski strušnjaci mu već predviđaju svetlu fudbalsku karijeru, jer je daleko ispred svojih vršnjaka, a toliko je fudbalski potkovan da bi mogli da mu pozavide i mnogi profesionalni fudbaleri.

Gledajući snimke sa njegovih mečeva, ne može se osporiti da neodoljivo podseća na jednog od najboljih fudbalera današnjice.



Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.