Barsa zbog Grizmana plaća - 300 evra!?

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa zbog Grizmana plaća - 300 evra!?

Sudija traži veću kaznu.

Atletiko Madrid uložio je žalbu zbog načina na koji je Barselona pokušala da pogura transfer Antoana Grizmana.

Katalonci su razgovarali sa igračem pre nego što su dobili dozvolu, pa će zato morati da budu kažnjeni.

Nadležni organi odredili su kaznu od tričavih 300 evra kojih će Barselona morati da plati na račun "jorgandžija", ali to neće biti naročito velika uteha.

Sa druge strane, jedan od sudija u čitavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slučaju predlaže da se Kamp Nou zatvori za publiku na jednom meču Primere što bi smanjilo prihode Barselone, piše Mundo Deportivo.

Bez obzira na sve, stiče se utisak da je "blaugrana" prošla odlično.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠPANSKA KOMEDIJA Barselona za prevaru sa Grizmanom plaća smešnu kaznu

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019

Atletiko je tražio 80 miliona, Barselona će da plati – 300 evra. Ili to, ili će jednu utakmicu da igra bez publike. Može da bira. To su jedine kazne koje razmatra Huančo Landabarea, sudija koji treba da razreši “slučaj Grizman”.. Naša kladionica nudi kvotu 2.45 za pobedu Barselone na gostovanju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.