Barsa završila posao, stiže novi Brazilac!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa završila posao, stiže novi Brazilac!

Barselona je završila posao oko dovođenja veziste.

Brazilski vezista Mateus Fernandeš novo je pojačanje Barselone. Radi se o fudbaleru Palmeirasa, on je već objavio da je ovaj transfer završen na društvenim mrežama gde se čak i oprostio od svojih saigrača.

U najskorije vreme očekujemo objavu Barselone i Palmeirasa oko ovog transfera.

Ovaj momak ima 21 godinu i neće odmah zaigrati za Barsu, već će biti prosleđen na pozajmicu.

On će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do kraja ove sezone igrati u Valjadolidu, kako je i sam napisao na Instagramu.

Inače, Barselona će platiti Palmeirasu 7 miliona evra, uz mogućnost da plati dodatna 4 miliona ukoliko se ispune određeni bonusi koji su propisani ugovorom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ozvaničeno, Barsa dovela i napadača za 30 miliona!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020

Završena je priča oko angažovanja mladog fudbalera Brage...Barselona je rešila pitanje napadača za sledeću sezonu...Mladi momak po imenu Francisko Trinkao je novo pojačanje Barselone, ali tek od jula ove godine...Ima samo 20 godina, a igrao je do sada za Bragu i igraće do kraja sezone, a plaćen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.