Barsa uz malo sreće do pobede protiv najslabijeg tima u ligi (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa uz malo "sreće" do pobede protiv najslabijeg tima u ligi (video)

Fudbaleri Barselone upisali su novu pobedu u španskoj Primeri.

Izabranici Ernesta Valverdea slavili su na "Kamp Nou" protiv poslednjeplasirane Malage rezultatom 2:0 (1:0).

Povela je Barsa već u drugom minutu, strelac je bio Deulofeu, ali o ovom golu će se još pričati.

Naime, prošao je po levoj strani Dinj nakon duplog pasa, prvi pokušaj njegovog centaršuta pogodio je njegovog čuvara, on je pokupio odbitak, na prvu je uputio novu loptu u kazneni prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Malage, ovoga puta uspešno, a na pravom mestu našao se bivši fudbaler Evertona, koji akrobatski, petom vara golmana gostiju.

Ipak, stiče se utisak da je lopta pre centaršuta Dinja napustila granice igrališta, fudbaleri Malage su to signalizarili kod sudije, ali su na kraju morali da se pomire da Barsa vodi od drugog minuta.

Taj gol, čini se neregularan, pogledajte OVDE.

Malaga je pružila solidan otpor do poluvremena, ali je Ter Štegen ostao nesavladan, na drugoj strani Barsa nije imala ozbiljnijih prilika te se sa minimalnom prednošću domaće ekipe otišlo na odmor.

U nastakvu, nakon 10 minuta igre, sjajan gol Andreasa Inijeste. Mesi je poslao pas ka kapitenu Barse, ovaj se namestio na udarac, lopta je blago zakačila defanzivca Malage koji je klizećim startom pokušao da ga izblokira, ali je ipak završila u mreži gostiju i to u samom uglu. Efektan gol Inijeste za 2:0.

Do kraja je Luis Suarez imao par prilika, ali nije bio dovoljno skoncentrisan, te je u finišu susreta otišao i na klupu, zamenio ga je Pako Alkaser.

Soidan pokušaj je u smiraj susreta imao Paulinjo, Mesi je postigao gol u 89. minutu, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao Umtiti koji mu je prosledio loptu, pretila je i Malaga ali je Ter Štege bio siguran, pa promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo. Malaga je pružila solidan otpor protiv apsolutnog favorita u ovom duelu, ali su i nakon devetog kola ostali na samo jednom osvojenom bodu ove sezone.

Barsa ostaje prva i neporažena sa 25 bodova, dok je Malaga na samom dnu tabele, sa samo jednim remijem i čak osam poraza od starta sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.