Barsa traži defanzivca, pored fudbalera Liona još tri opcije u igri

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa traži defanzivca, pored fudbalera Liona još tri opcije u igri

Valverde je svestan da ovaj deo tima mora što pre da se pojača, ovi igrači su na radaru "Blaugrane".

Preneli smo danas da Barsa traži čoveka koji će predstavljati konkurenciju Đordiju Albi po levom boku u odbrani.

Španski reprezentativac nema pravu alternativu, kako je ovog leta Lukas Dinj prodat Evertonu, dok mladi Miranda još uvek nije stasao za prvi tim.

Jedna opcija je Ferlan Mendi iz Liona, talentovani defanzivac je želja Erika Abidala, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenose španski mediji, još tri imena su u igri.

Jedno je Hose Gaja iz Valensije, za kojeg se već godinama priča da bi i u reprezentaciji Španije mogao da bude prava zamena za Albu. Levi bek Valensije je pokazao da poseduje ogroman potencijal, a Katalonci bi njegovim angažovanjem iskoristili oproban recept, kako je Alba upravo "Mestalju" zamenio "Kamp Nouom".

Druga opcija je Alberto Moreno iz Liverpula, Španac koji retko dobija priliku u četi Jirgena Klopa, pre svega zbog slabijih defanzivnih kvaliteta.

Dobra stvar je što njemu ističe ugovor sa "Redsima" na kraju sezone, pa se bivši igrač Sevilje čini kao najlakši plen za upravu prvaka Španije.

Najteža misija za Barsu svakako bi bila dovođenje Huana Bernata, kojeg Katalonci takođe prate. Bivši fudbaler Valensije je ovog leta napustio minhenski Bajern i pojačao PSŽ, usled povrede Kurzave postao je standardan uz levu aut liniju u odbrani, pa je teško poverovati da bi ga "Sveci" tek tako pustili da ide.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.