Barsa svela spisak na tri napadača, jedan će od ove zime glumiti Suareza!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa svela spisak na tri napadača, jedan će od ove zime "glumiti" Suareza!

Katalonci žele gol-mašinu.

Barselona se našla u problemu od trenutka kada je Luis Suarez zadobio povredu.

Na Kamp Nou uveliko razmišljaju o tome ko će menjati Urugvajca do kraja sezone pošto ga očekuje operacija desnog kolena.

U prvom planu jeste Lautaro Martinez koji je zamišljen kao dugoročna zamena, Argentinac ima otkupnu klauzulu od 111 miliona evra koja će važiti samo u prve dve nedelje jula, ali konkurencija u vidu Mančester sitija bi mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da poremeti planove Kataloncima.

Zato se sada spominju imena koja bi mogla stići u Barsu već ove zime - Edinson Kavani, Kristijan Stuani i Ezekijel Avila, piše španski As.

Napadač Osasune je od starta sezone eksplodirao, postigao je devet golova i upisao tri asistencije na 18 mečeva, ali njegova klauzula u iznosu od 25 miliona evra odbija Barsu koja ne želi toliko da plati za igrača koji nije planiran za predvodi navalu tima.

Edinson Kavani je na pragu dogovora sa Atletikom iz Madrida, pa se čini da je Barsa malo i zakasnila, pa je sada Stuani ponovo najrealnija opcija.

O Urugvajcu se govorilo i proteklog leta upravo zbog ovakvih situacija, sada ima 33 godine i igra u Segundi u kojoj nemilosrdno rešeta mreže rivala u dresu Đirone - 16 golova na 18 nastupa u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.