Barsa spremila ogroman novac, jedan od ove trojice stiže na leto!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa spremila ogroman novac, jedan od ove trojice stiže na leto!

Katalonci imaju listu od tri imena, u jednog su spremni da ulože bogatstvo. I zaista, ne zna se ko je bolji!

Traži se vezni igrač, to će biti prioritet i praktično jedino pojačanje te klase na leto.

Klub procenjuje da je ekipa odlično popunjena na svim mestima, Vidal i Turan stiču pravo u januaru, a možda uz njih stigne još neki mlađi igrač u zimskom prelaznom roku.

Ipak, na leto treba očekivati bombu, veći deo budžeta će biti uložen u jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača.

Radi se o veznom fudbaleru, formirana je lista na kojoj su tri imena.

Prvo je, bez dileme Pol Pogba. Ali, Barselona se plaši da bi Juventus mogao da se okrene engleskim klubovima koji su spremni da ponude veći novac. Cena Francuza je između 80 i 90 miliona evra, ali su Siti i Čelsi spremni da plate više, ali i ubede Pogbu finansijski izdašnijom ponudom.

Rezervna varijanta je Marko Verati. Arijano Brajda je radio na tom transferu, PSŽ odbija svaki kontakt, ali ako mladi igrač bude insistirao, za neku nepristojnu sumu taj transfer bi mogao da prođe. No, za sada nema kontakta između klubova, jasno PSŽ je dovoljno finansijski jak da odoli Barseloni.

Treće ime je kapiten Atletika Koke.

On deluje kao i najmanje zvučno pojačanje, ali se radi o odličnom fudbaleru koji bi se možda i najbolje uklopio u tim. Priča se da Luis Enrike smatra da bi on defanzivno unapredio Barselonu i dao više opcija u veznom redu. Ali, Barsa je bila spremna da ga pre godinu i par meseci platio 60 miliona evra, "Jorgandžije" nisu želele ni da razgovaraju!

Čeka se jun, tada će stvari biti jasnije, ipak, Pogba je i dalje najbliži "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.