Barsa sigurna, Lion po planu

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2012, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa sigurna, Lion po planu

 

Prva dva duela osmine finala LŠ nisu donela veća iznenadjenja, Katalonci bez Ćavija i Pikea lako izašli na kraj sa Bajerom iz Leverkuzena, na kraju 1 : 3 za prvaka Evrope.
Na Žerlanu tek u drugom poluvremenu Lion obezbedio važnu pobedu minimalnim rezultatom, kiprani nisu izdržali pritisak domaćina, ali i dalje imaju aktivan rezultat pred revanš.
Na Baj Areni po domaćina je koban bio Sančez, napadač Barselone postigao je dva gola dok je pobedu potvrdio Mesi svojim sedmim golom u LŠ ove sezone. Kadlec je postigao jedini pogodak za Bajer.
APOEL je propisno namučio Lion na Žerlanu, u prvom poluvremenu golova nije bilo iako su francuzi dominirali i stvorili par šansi, tek u 58. minutu pala je tvrdjava Kiprana, Lakazet donosi važnu pobedu za domaćina koji bez porimljenog gola kući može biti zadovoljan minimalnom pobedom.
Sutra se igraju još dva meča, Zenit dočekuje Benfiku, a veliki derbi na San Siru odigraće Milan i Arsenal.
Aleksandar Mihailović
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.