Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 13:30

Barsa se „naoštrila“ za treću utakmicu, lako sa Betisom

Košarkaši Barselone pobedili su Real Betis u 30. kolu španske ACB lige. Salvila je ,,blaugrana“ rezutlatom 85:77 u gostima. 
Ubedljivo vodstvo tim Šarasa Jasikevičijusa steka je već u prvoj četvrtini posle koje su vodili 28:10. U nastavku se domaćin probudio, ali tek toliko da parira raspoloženom protivniku, pa je na poluvremenu rezultat bio velikih 47:28 za Barselonu. 
Mnogo bolja igra Betisa je usledila u drugom poluvremenu, uspeli su da se vrate na 10 poena zaostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i u poslednjem kvartalu još malo smanje prednost gostiju, ali tu su i stali. 
Najbolji u Barseloni bio je Satoranski sa 12 poena, dok je srpski reprezentativac Nikola Kalinić postigao 11 uz tri asistencije, a Mirotić 10. 
Perez je vodio Betis sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 11 skokova, Gerun je stao na istom broju ubačenih poena i sedam skokova. 
Barselona u sredu igra treću utakmicu Top8 faze Evrolige protiv Žalgirisa u Kaunasu. Trenut

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.