Barsa se ipak nije odrekla Mine?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa se ipak nije odrekla Mine?

Everton je u ovom prelaznom roku doveo čak trojicu sa "Nou Kampa", ali Mina možda opet obuče dres katalonskog kluba?

"Karamele" su se odlično pojačale u ovom prelaznom roku. Ono što je vrlo zanimljivo, doveli su čak tri igrača iz Barselone, u pitanju su Lukas Dinj, Andre Gomeš i Jeri Mina.

Kolumbijski defanzivac je stigao u Everton za 30,25 miliona evra, ali Barselona je u ugovor ubacila opciju da može da otkupi štopera i da ga dovede nazad u Španiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Mina je odigrao samo šest utakmica u dresu katalonskog kluba, ali mnogi klubovi su ga želeli u svojim redovima.

Dvadesettrogodišnji defanzivac je odigrao odlično u reprezentativnom dresu i tako povećao svoju cenu, a Barselona ima mogućnost da vrati ovog igrača za 60 miliona evra.

Ukoliko Mina bude dodatno napredovao u Premijer ligi, španski šampion će definitivno iskoristiti ovu opciju i vratiti svog štopera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.