Barsa produžava ugovor sa Umtitijem i stavlja astronomsku klauzulu - 101.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa produžava ugovor sa Umtitijem i stavlja astronomsku klauzulu - 101.000.000 evra

Katalonci hoće da produže ugovor sa centralnim bekom

Možda nije najbolja kupovina Barselone u poslednjih nekoliko godina, ali Samjuel Umtiti je pokazao da bi mogao u bliskoj budućnosti da bude najjači defanzivni šraf giganta iz Katalonije. Upravo zbog toga čelnici Barselone odlučni su u nameri da nekadašnjem štoperu Olimpika iz Liona ponude produženje ugovora po znatno povoljnijim  uslovima.

Tamnoputi centralni defanzivac je ugovorom vezan za Kataloniju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do 2021.godine, ali to nije smetalo odgovornima sa Nou Kampa da krenu u pregovore oko novog ugovora. Umtiti trenutno ima izlaznu klauzulu od 60 miliona evra, a ukoliko potpiše novi ugovor sa Barselonom klub koji bude želeo da ga dovede moraće da iskešira neverovatnih 101 milion evra.

Umtiti se za sada ne izjašanjava. Prema pisanju Mundo Deportiva Umtiti se nije izjasnio, tačnije namerava da o novom ugovor sa upravom Barselone priča na kraju sezone.

On je ove sezone zbog problema sa povredom odigrao svega 19 zvaničnih utakmica za Barselonu. Mnogo manje nego prošle kada je zabeležio 42 nastupa.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.