Barsa preživela vruće gostovanje!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa preživela vruće gostovanje!

Fudbaleri Barselone upisali su trijumf u 10. kolu španske Primere.

Preživeli su izabranici Ernesta Valverde njegov povratak na "San Mames", Barselona je savladala Atletik Bilbao sa 0:2 (0:0).

Fudbaleri Barselone do prednosti su došli u 36. minutu, strelac je bio Leo Mesi. Đordi Alba je ubacio dobru loptu po zemlji sa leve strane ka Argentincu, a ovaj sa desetak metara od gola domaće ekipe neodbranjivo šutira i donosi prednost "Blagurani".

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pet minuta kasnije, sjajni Paulinjo je oprobao svoj udarac, ali je lopta nakon njegovog šuta pogodila prečku.

U nastavku je Bilbao imao nekoliko dobrih prilika, bili su izjednačeni sa favorizvanim rivalom iz Katalonije, ali nisu uspevali domaći fudbaleri da savaldaju Ter Štegena.

Najbolje šanse imali su Raul Garsija u 53. minutu, kada je bivši fudbaler madridskog Atletika glavom pogodio prečku, kao i Aric Aduriz u 85. minutu, koji je takođe pretio glavom, ali je Ter Štegen bio na visini zadatka.

Nakon toga, samo šest minuta kasnije, Luis Suarez dolazi u priliku da otkloni sve dileme, Kepa uspeva da odbrani njegov udarac, ali na odbitak natrčava Paulinjo, koji postavlja konačan rezultat ovog susreta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napoli melje i ne da vrh, domaći 5/5, užasno popodne gostiju!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 17:57

Čak 16 pogodaka na pet mečeva u nedeljnom popodnevu na Apeninima...Fudbaleri Napolija nastavili su sjajni niz i sačuvali lidersku poziciju na tabeli Serije A pošto su danas savladali Sasuolo rezultatom 3:1 (2:1)...Napoli je odigrao još jedan odličan meč na svom San Paolu, a snagu Sarijeve ekipe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.