Barsa povela, pa razočarala - Radoja dotukao giganta!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa povela, pa razočarala - Radoja dotukao giganta!

Poraz Barselone u okviru 12. kola španskog prvenstva.

Ekipa Barselone je danas gostovala ekipi Levantea u okviru 12 kola španskog prvenstva, a domaćini su izašli kao pobednici pošto su slavili sa 3:1 (0:1).

Gosti su imali inicijativu od samog starta utakmice, a svoju prednost na terenu su konačno materijalizovali nakon penala koji je iskoristio Lionel Mesi. Miramon je napravio penal, Mesi je precizno izveo penal za prednost gostiju.

Mogao je Mesi da duplira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prednost Barse do kraja prvog poluvremena, ali je njegov udarac golman dobro odbranio i niko nije slutio da će doći do totalnog preokreta u nastavku.

Igrao se 61. minut kada je Kampana izašao 1 na 1 sa Ter Štegenom i postigao je gol za izjednačenje, a samo dva minuta kasnije nova lopta u mreži Barselone.

Borha Majoral je uspeo da se izbori za udarac i da postigne gol vredan bodova.

Konačnih 3:1 postavlja srpski fudbaler Nemanja Radoja čiji je udarac završio iza leđa golmana Barselone, a pritom je neko i dotakao loptu.

Uspeo je Lionel Mesi da smesti još jednu loptu u mrežu Levantea nakon što je prevario nekoliko igrača domaćeg tima, ali je sudija odlučio da dosudi ofsajd, sasvim zasluženo, jer je Grizman bio u nedozvoljenoj poziciji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ DVOJKE U KECA: Mesi ga dao iz penala, ali je onda Radoja ostavio Barsu bez bodova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019

Velika pobeda Levantea...Veliko iznenađenje u španskoj La Ligi priredila je ekipa Levantea koja je posle preokreta na svom terenu savladala Barselonu rezultatom 3:1. Prvi pogodak na meču je postigao Lionel Mesi, ali su igrači domaćeg tima u drugom poluvremenu za svega osam minuta tri puta zatresli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.