Barsa potvrdila, potpisao Carević!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 20:41

Barsa potvrdila, potpisao Carević!

Barselona potvrdila.

Sjani crnogorski golman Lazar Carević potpisao je novi ugovor sa Barselonom i nastaviće da brani u drugom timu Katalonaca.

Ovaj momak je rođen na Cetinju 1999. godine, a u Barsu je stigao još 2017. godine. U Crnoj Gori je nastupao za Grbalj, a Barsa je "namirisala" njegov talenat i dovela ga još kao 16-godišnjaka.

Carević se najpre kalio u omladinskom timu, gde je bio odličan u sezoni 2017/18 u kojoj je 15 puta sačuvao mrežu netaknutom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi potom od 2018/19 postao član Barselone B.

Ipak, tamo je i dalje rezervna opcija, pošto je u prvoj sezoni zabeležio sedam, a u ovoj četiri nastupa.

Međutim, katalonski mediji su često pisali u superlativu o njemu, smatraju da ima svetlu budućnost i očekuje se da od ovog leta postane prvi golman Barselone B.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.