Barsa otkinula na Liverpulovog superklinca (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa otkinula na Liverpulovog superklinca (VIDEO)

Skauti Katalonaca pomno prate 19-godišnjeg Kamerona Branagana

Barselona je vrlo zainteresovana za mladog vezistu Livepula, 19-godišnjeg Kamerona Branagana.

Skauti aktuelnog šampiona Evrope pomno prate jednog od najvećih svetskih talenata, a mladi fudbaler sredine terena Crvenih i reprezentativac Engleske u mlađim kategorijama, zapao je za oko čuvenom timu sa Nou Kampa.

Katalonski Sport piše da je mladi Branagan dospeo u notese skauta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slavnog tima tokom utakmice sa Liverpulom u omladinskoj Ligi šampiona, i da od tada često šalju emisare svog tima da ga uživo posmatraju na utakmicama koje igra za rezervni tim sa Enfild Rouda.

Branagan je, zanimljivo, već debitovao za prvi tim Crvenih u meču Lige Evrope protiv Bordoa, a iako je još tinejdžer standardno nastupa za tim do 21 godine, gde su ga nedavno na meču sa Lesterom posmatrali uživo i skauti Barselone.

Iako mladić nije standardan prvotimac kod Jirgena Klopa, na Enfildu ga izuzetno cene, pa su 2013. godine potpisali profesionalni ugovor sa njim. Ipak, videćemo da li će Crveni odoleti ponudi Barselone, jer su Katalonci sigurno spremni da zavuku ruku u džep za talentovanog vezistu u čije se kvalitete možete uveriti na snimku ispod.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.