Barsa oslobodila mesto za špica, Sevilji više ne treba

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa oslobodila mesto za špica, Sevilji više ne treba

Fudbaler koji je nekada obećavao karijeru će nastaviti u Sevilji.

Foto: Guliver/Getty Images/Aitor Alcalde

Iz Barselone u Sevilju!

Munir El Hadadi (23) napustio je "Nou Kamp" šest meseci pre isteka ugovora za šta će Andalužani platiti oko 1 milion evra, saopšteno je na zvaničnim internet prezentacija ovih klubova.

Ipak, iza ove vesti kriju se još dve stvari...

Ovo znači da je Barselona ostala bez igrača koji može >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da odmeni Luisa Suareza u špicu, pošto su Usman Dembele i Malkolm pre svega krilni napadači, pa neće biti iznenađenje ukoliko tokom januara budemo videli neko novo lice u bordo-plavom dresu.

Istovremeno, to može značiti i da je Barsa "oslobodila" mesto napadača za Luku Jovića, pošto je upravo Srbin jedan od onih koji se prethodnih meseci dovodio u vezu s njima.

Kada je u pitanju Sevilja, ovo definitivno znači i da su odustali od trke za Alvara Moratu iz Čelsija pošto je Munir El Hadadi pojačao konkurenciju u napadu u kom već imaju Andrea Silvu i Visama Ben-Jedera.

El Hadadi je za Barselonu debitovao još 2014. godine kao 18-godišnjak, ubrzo se upisao u strelce, ali njegova karijera nije išla onom putanjom kojom se pretpostavljalo.

Videćemo da li će je "oživeti" u Sevilji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.