Barsa odustala od igrača zbog ponašanja? (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa odustala od igrača zbog ponašanja? (video)

Delovalo je ružno, ali nije poznat po ovakvim gestovima...

Novi španski reprezentativac Fabijan Ruiz je na meti Barselone.

On je prošlog leta stigao iz Betisa gde je blistao kod Kike Setijena, odigrao dobru sezonu za Napoli, stigao je i poziv za nacionalni tim.

Želi ga i par klubova PL, ali Barselona je za vikend u Lećeu gledala njega i Kulibalija.

Ruiz ima ugovor na pet godina, ali je odbio revizij, zarađuje samo 1.5 miliona evra neto godišnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Jasna je i namera, da ode u veći klub, ali teško da će to uspeti da učini narednog leta, osim ako ne stigne neka nepristojna ponuda.

Barselona će prodati sigurno Rakitića, Vidala, moguće je da ode i Alenja koji je počeo sezonu, ali je onda pao u drugi plan, i svakako da bi Fabijan Ruiz dobio šansu u sklopu menjanja starijih igrača i dovođenja sveže krvi.

Ali, njegovo ponašanje posle gola koji je dao Lećeu je navodno odvratilo Abidala od fudbalera.

Direktoru Barselone se nije svidelo nikako to što je Ruiz gestikulirao i provocirao navijače Lećea posle gola, pa kako piše "Mundo Deportivo" to je ohladilo Barselonu.

¡Recorte y zurdazo!⚽👌

¡Gran gol de Fabián Ruiz para poner el 3-0 al Napoli frente al Lecce en la #SerieA pic.twitter.com/jr3cXtRI2F

— RobertSports (@RobertSports4) 22. септембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.