Barsa nudila za njega 50 miliona, a sada ga neće ni bez obeštećenja!

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2020, 20:39

Barsa nudila za njega 50 miliona, a sada ga neće ni bez obeštećenja!

Odlazi iz Čelsija na kraju sezone, a Barsa i ne pomišlja da ga dovede.

Ekipa Barselone je pre samo sezonu i po bila zainteresovana da u svojim redovima vidi Vilijana, fudbalera Čelsija.

Njemu na kraju ove sezone ističe ugovor sa plavcima, odlazi bez obeštećenja, a da li Barsa ima i dalje plan da ga dovede?

Odgovor je - ne.

Iako su nudili 50 miliona za ovog fudbalera pre samo sezonu i po, sada je priča drugačija. Žele da dovedu Nejmara ili Lautara Martineza, pa bi Vilijan u tom slučaju bio višak.

Još jedan od razloga jeste taj što bi Vilijan tražio preveliku sumu novca za ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma nastavlja da se pojačava u Premijer ligi, stiže bivši šampion?

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020, 15:48

"Vučica" spremila ponudu...Kako prenose italijanski mediji, Roma želi fudbalera Čelsija Pedra...Bivši igrač Barselone ostaje bez ugovora na kraju sezone, izvesno je da neće produžavati saradnju sa "Plavcima", kako je kod Lamparda upisao samo devet nastupa u Premijer ligi...Tako će ovaj 32-godišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.