Barsa nudi ugovor bivšem igraču Reala?

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa nudi ugovor bivšem igraču Reala?

Nekoliko klubova žele da u svojim redovima vide nekadašnjeg fudbalera Real Madrida.

Huanfran Moreno, fudbaler koji je nekada nosio dres Real Madrida, sada je na listi želja Barselone, prenose mediji u Španiji.

Ovaj ofanzivni vezni igrač je bio član Votforda, ali mu je istekao ugovor. Inače, sezonu za nama je proveo kao fudbaler Deportiva iz La Korunje, gde je bio na pozajmici.

Nije samo Barselona zainteresovana za njega, i Galatasaraj ga želi, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je i ponudio ugovor.

Radi se o trogodišnjem ugovoru po kome će ovaj 28-godišnji fudbaler primati po 1,2 miliona evra godišnje.

Ipak, i Deportivo će ući u trku za potpisivanje ugovora sa ovim fudbalerom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan insistira na neverovatnoj klauzuli u Donaruminom ugovoru!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017

U Milanu uveliko rade na zvučnim pojačanjima, ali još jače na ostanku najvažnijeg i najboljeg igrača iz prošle sezone...U pitanju je golman Đanluiđi Donaruma, sa kojim treba da se potpiše novi ugovor, a pregovori kluba i menadžera Mina Raiola traju već danima, prenose mediji iz Italije...Problem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.