Barsa nudi trampu Interu, ko je na meniju?

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa nudi trampu Interu, ko je na "meniju"?

Ma koliko želeli iskusne igrače, teško da će se Inter odreći momka koji je sve iznenadio ove sezone.

Barselona želi promene u veznom redu, gotovo je sigurno da će otići ili Rakitić ili Vidal. Obojica igrača su na meti Antonija Kontea, videćemo šta će reći Katalonci, ali oni imaju ideju da traže Sensija kao deo dogovora. Momak koji je stigao iz Sasuola i oduševio čitavu Evropu je povređen, on je i dalje pozajmljen igrač, ali Inter ima pravo da ga otkupi za 25 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra.

Teško da će pristati na ovu kombinaciju, osim ako Barselona ne ponudi veliki novac.

Katalonci imaju još jednu ideju, da Interu ponude i talentovanog Alenju koji je neobjašnjivo precrtan iako je igrao odlično prošle sezone i svim silama u januaru želi da napusti "Kamp Nou".

Kako smo pisali, Antonio Konte je zabrinut manjkom igrača, traži pojačanja, smatra da težak raspored i veliki broj utakmica već imaju uticaj na rezultate, Inter je propustio šansu da opet pretekne Juventus, igrali su samo 2:2 sa Parmom na "Meaci".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.