Barsa neće tužiti Murinja zbog napada na Tita

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa neće tužiti Murinja zbog napada na Tita

Sportski direktor španskog prvoligaša Barselone Andoni Zubizareta izjavio je da katalonski klub neće tužiti Real Madrid, čiji je trener Žoze Murinjo posle finala Super kupa nasrnuo na Barsinog pomoćnog trenera Tita Vilanovu.

Posle pobede katalonskog tima prošle sedmice od 3:2, izbila je žestoka svađa među fudbalerima i trenerima oba tima. Murinjo je u jednom trenutku rukom odgurno lice Vilanove i pritom mu, skoro gurnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prst u oko.
Zubizareta je istakao da je odluka o tome da se ne tuži Real doneta posle konsultacija predsednika kluba Sandra Rosela, trenera Pepa Gvardiole i Tita Vilanove.
Direktor Barselone je naglasio da snimak incidenta govori sam za sebe i da bi Madriđani trebalo da analiziraju šta se dogodilo i da adekvatno odgovore na ovu situaciju.
Nikada ništa slično nisam video u karijeri – rekao je Zubizareta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.