Barsa ne planira da vrati Nejmara

Izvor: Mondo, 22.Okt.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa ne planira da vrati Nejmara

Niti da dovede bilo koga u januaru.

Foto: (AP Photo/Thibault Camus)

Pojavila se nedavno vest da je Nejmar preko svojih saigrača iz reprezentacije Brazila poslao poruku ljudima u Barseloni da bi se rado vratio na Kamp Nou, ali teško da će se to uskoro dogoditi.

Predsednik katalonskog kluba, Đosep Marija Bartomeu, u izjavizi za "Radio Katalunja" poručio je da u Barseloni ne razmišljaju o povratku fudbalera kog su pre nešto manje od godinu i po dana prodali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pari Sen Žermenu za 222.000.000 evra.

"Nejmar? Otišao je i ne planiramo da ga vratimo", kratko i jasno je poručio Bartomeu, a potom i otkrio da klub ne planira velike promene tokom januarskog prelaznog roka.

"Ne planiramo da kupujemo u januaru, osim ako trener ne bude insistirao na tome. Imamo igrače iz B tima koji su spremni za šansu u prvom timu".

Videćemo šta će na ovo reći trener Ernesto Valverde...

Barselona se posle devet kola Primere nalazi na vodećoj poziciji sa 18 bodova, jednim više od Espanjola i Alavesa, dok u Ligi šampiona ima dve ubedljive pobede iz isto toliko utakmica - protiv PSV Ajndhovena (4:0) i Totenhema (4:2).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bartomeu: Nejmar? Ma kakvi!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2018

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu “ohladio” je danas sve navijače koji su verovali u povratak Nejmara na Nou Kamp. On je istakao da od toga nema ništa, odnosno da niko u klubu ne razmišlja od Brazilcu. “Nejmar je otišao i ne očekujem da se vrati u Barselonu. Mi svakako nemamo takve planove....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.