Barsa loša, Real gori - I Alaves otvara kapiju Atletiku! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 00:12

Barsa loša, Real gori - I Alaves "otvara kapiju" Atletiku! (video)

Šta se ovo dešava sa dva najveća kluba u Španiji?!

Fudbaleri Real Madrida ponovo su razočarali pred svojim navijačima, pošto je večeras kao gost slavio Alaves rezultatom 2:1!

Zvuči neverovatno, ali Real posle 10 odigranih utakmica ima tek pet pobeda i već tri poraza, od Kadiza, Valensije i sada Alavesa. Poređenja radi, Barselona ima dva meča manje, ako pobeda oba, biće identična sa Madriđanima, a svi mislimo da su Katalonci u daleko većem problemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Istina je - ne zna se ko je u goroj poziciji od dva najveća španska kluba i u celoj priči pobednik je Atletiko Madrid koji sitnim koracima ide ka tituli.

Atletiko je jedini neporaženi tim, ima 23 boda, šest više od Reala i čak 12 od Barselone, koja ima i meč manje.

Real Madrid je ove sezone već izgubio od Kadiza na svom stadionu, doživeo je šamar od Valensije u gostima, a u prošlom kolu je remizirao sa Viljarealom na Madrigalu i sada novi kiks - od Alavesa.

Alaves je odigrao neverovatnu utakmicu, kao nedavno protiv Barselone kojoj je otkinuo bod sa igračem manje.

Već u petom minutu videli smo da Realova odbrana ne liči na sebe bez Serhija Ramosa, a Načo Fernandes je nepotrebno i nespretno blokirao loptu rukom, sudija opravdano dosudio penal, precizan sa 11 metara je Lukas Perez.

Isti igrač je imao ogromnu priliku da duplira prednost Baskijaca u 25. minutu kada je izašao sam na Kurtou, ali je Belgijanac pročitao njegovu nameru da ga lobuje i sačuvao svoju mrežu.

Samo tri minuta kasnije, nova loša vest za Real, Eden Azar je osetio bol i opet je morao da napusti teren, neverovatno je koliko problema ima sa povredama od kako je stigao u Madrid. Azara je zamenio Rodrigo, ali to nije mnogo pomoglo Madriđanima.

Početkom drugog poluvremena, Tibo Kurtoa je napravio katastrofalnu grešku, dodao je loptu u noge Hoseluu kome nije bilo teško da pogodi prazan gol za 0:2 i novi šok za Madriđane.

Real je morao da krene na sve ili ništa, Zidan je uveo i Vinisijusa umesto Asensija, ali je još više ostavio prostora u odbrani. Lukas Perez je imao novu priliku, bio je za malo neprecizan, a odmah potom je spojio i Hoselua sa golom, ali je Kurtoa ponovo sačuvao Real, kao u prvom delu igre.

Nakon 0:2, Real nije imao šta da izgubi, morao je još više da krene u napad, Rodrigo je imao veliku priliku u 73. minutu, ali je sa gol linije loptu izbio jedan defanzivac Alavesa.

Inicijativa se Realu isplatila u 87. minutu kada je Kasemiro pokupio jedan odbitak i lako pogodio za 1:2.

Do kraja, Isko je pogodio prečku, to je bilo sve od njega danas, Real je izgubio, mogao je Alaves da postigne još koji gol i biće zanimljivo pratiti dešavanja u redovima Madriđana do kraja godine...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

REALOVA KATASTROFA: Tri meča bez pobede, Alaves slavio u Madridu

Izvor: Kurir, 29.Nov.2020

Fudbaleri Real Madrida izgubili su kao domaćini od Alavesa sa 2:1, u 11. kolu prvenstva Španije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.