Barsa je bila nevaljala, pa su joj Deda Mraz i Espanjol uzeli dva boda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa je bila nevaljala, pa su joj Deda Mraz i Espanjol uzeli dva boda (VIDEO)

Zanimljivo, večeras fudbaleri Blaugrane nisu pobedili Espanjol prvi put od januara 2012. godine, kada je na istom stadionu, El Prat bilo 1:1

Fudbaleri Barselone izgleda da su naljutili Deda Mraza, pošto u prvoj utakmici u 2016. protiv gradskog rivala Espanjola, nisu uspeli da slave, a ni da zatresu protivničku mrežu.

Ovakav epilog svakako je dobra vest za fudbalere i tifoze madridskog Atletika, pošto Jorgandžije od 20.30 dočekuju Levante i u slučaju trijumfa izbiće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na lidersku poziciju, doduše sa utakmicom više od Barselone.

.

Nije Barselona briljirala u prvoj utakmici u novoj godini, ali je i takva bila dominantna na terenu i svakako opasnija od gradskog rivala.

Prvo poluvreme Katalonci su na neki način bacili u bunar, Espanjol je pokazao da njegova defanzivna taktika u ovom trenutku može da donese rezultat.

Naravno, Barselona je, kao i uvek, uspela da stvori nekoliko veoma dobrih prilika za gol u nastavku, ali mreža Espanjola nije se zatresla.

Luis Suarez je u 55. minutu propustio verovatno najbolju priluku na utakmici, pošto je sa samo nekoliko metara uspeo da pogodi levu stativu.

Vredan pomena je i šut Lionela Mesija iz slobodnog udarca u 36. minutu, kada je Espanjol imao sreće jer je lopta pogodila mesto gde se spajaju prečka i stativa.

Pokušao je u nastavku utakmice i Nejmar i to atraktivnim makazicama, ali je taj šut bio relativno lak plen za Paua Lopeza.

Espanjol se u finišu utakmice potpuno povukao, Barselona je pritiskala, ali je postojala i opasnost da primi gol iz brzih kontranapada rivala.

PRIMERA – 18. KOLO

Subota:

Espanjol – Barselona 0:0

20.30 Atletiko Madrid – Levante

22.05 Malaga – Selta

Nedelja:

12.00 Rajo Valjekano – Sosijedad

16.00 Granada – Sevilja

16.00 Betis – Eibar

18.15 Atletik Bilbao – Las Palmas

18.15 Deportivo – Viljareal

20.30 Valensija – Real Madrid

Ponedeljak:

20.30 Sporting Hihon – Hetafe

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Barselona i Espanjol odigrali bez golova u gradskom derbiju

Izvor: Beta, 02.Jan.2016

Fudbaleri Barselone odigrali su danas 0:0 u gostima protiv gradskog rivala Espanjola, ali su ostali na prvom mestu tabele španske Primere, sa bodom više od Atletiko Madrida.Barselona je danas potpuno dominirala i imala je nekoliko odličnih prilika, ali je Lionel Mesi pogodio prečku, a Luis Suares...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.