Barsa izvukla bod u Sevilji

Izvor: B92, 10.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa izvukla bod u Sevilji



Fudbaleri Sevilje i Barselone odigrali su nerešeno, 1:1, u okviru 23. kola Primere. Barselona sada ima 48 bodova, 5 manje od vodećeg Reala, koji u nedelju dočekuje Valjadolid.

Sevilja je povela prvim pogotkom mladog veziste Dijega Kapela, u 34. minutu. Domaći su dominirali tokom prvih 45 minuta, a niz prilika za ubedljivije vođstvo pred odlazak na odmor propustili su Kanute, Dani Alveš i Luis Fabiano.

Ipak, u drugom poluvremenu, Barsa je prešla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kontrafanzivu, da bi Ćavi u 74. minutu iskoristio asistenciju Mesija i zatresao mrežu Sevilje za konačnih 1:1. Barselona je do kraja meča imala inicijativu, ali je jedan pokušaj Ćavija iz mrtvog ugla i opasan slobodan udarac Ronaldinja bilo sve od ekipe Frank Rajkarda.

U preostalim mečevima odigranim u subotu, Viljareal je pogotkom Franka u 90. minutu ostvario pobedu nad Mursijom, 1:0, dok su Deportivo i Hetafe podelili bodove, 1:1.

Rezultati, subota:

Deportivo – Hetafe 1:1

Mursija – Viljareal 0:1

Sevilja – Barselona 1:1

Nedelja:

Atletik Bilbao – Levante

Espanjol – Rekreativo

Maljorka – Almerija

Osasuna – Saragosa

Rasing Santander – Atletiko Madrid

Real Madrid – Valjadolid

Valensija – Betis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.