Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 18:37

Barsa ipak nije ostala bez predsednika

Prvi čovek slavne Barselone Đozep Marija Bartomeu je i pored velikog pritiska i spekulacija da bi mogao da podnese ostavku ipak odlučio da ostane na funkciji predsednika.
Ova vest je dopunjena i izmenjena. 
Nakon sastanka uprave katalonskog kluba, Bartomeu je medijima poručio da nije razmišljao o odlasku, već da veruje u projekat.

"Nije mi padalo na pamet da dam ostavku. Ovaj naš projekat je vrlo zanimljiv, sa mladim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ljudima i veteranima, poput Mesija. I mislim da ćemo s njim osvojiti titulu ove sezone", rekao je Bartomeu.
On je dakle odlučio da na mestu predsednika ostane još neko vreme, a možda čak i do marta, kada su zakazani redovni predsednički izbori. 
Ranije danas španski listovi i portali pisali su da postoji velika mogućnost da posle sastanka uprave Bartomeu saopšti da odlazi.
Glasanje o povrenju upravi kluba zakazano je za početak novembra, a izvesno je da bi nakon toga Bartomeu morao da da napusti funkciju.
Ranije su mediji pisali da se on obratio katalonskoj vladi, od koje je tražio da se referendum o nepoverenju odloži zbog pandemije koronavirusa.
Podsetimo, zbog sukoba sa upravom koju predvodi Bartomeu, najbolji igrač kluba Leo Mesi je umalo ovog leta napustio katalonskog giganta, ali je tu, navodno donesenu, odluku odložio za godinu dana.
Predsednički izbori zakazani su za mart naredne godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Licemerni Bartomeu pomerio sve granice svog bezobrazluka!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020

Svakodnevno pišemo o njemu, a on svakodnevno pomera granice svog bezobrazluka i licemerja...Hosep Marija Bartomeu NEĆE napustiti mesto predsednika Barselone, pošto je to odbio opet uz nikad smešnije obrazloženje - zdravlje glasača je najvažnije i ne želi da rizikuje bilo kakvo glasanje....Da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.