Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 00:30

Barsa i Juve sutra na terenu, ali i za stolom, sniženje i cifra od 15.000.000 za idealan transfer?

Barselona i Juventus sastaju se u nedelju u ranim jutarnjim satima na američkoj turneji, ali će to ujedno biti prilika da pregovaraju oko Franka Kesija.
Mediji ističu da će Juventus svim silama pokušati da dovede Kesija, koga novi sportski direktor Kristijano Đintoli vidi kao ključno pojačanje u veznom redu. 
Navodno, Barsa je spremna da spusti cenu za Kesija sa 25 na 15 miliona evra, jer joj je novac preko potreban za dalje operacije. 
Ćavi je već poručio Kesiju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će dolaskom Ilkajan Gundogana i Oriola Romeua imati još manju minutažu ove sezone i reprezentativac Obale Slonovače je prihvatio da ode u slučaju prave ponude.
On je odbijao povratak u Seriju A, naročito u redove Milanovih rivala, ali bi situacija mogla da se promeni. 
Barsa i Juventus će u nedelju sigurno pregovarati oko njegovog transfera, jer su članovi uprava takođe na američkoj turneji. 
Kesi bi bez dileme bio veliko pojačanje za Juventus, jer ima ogromno iskustvo u Seriji A, koja

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.