Barsa i Inijesta, uskoro novi ugovor

Izvor: RTS, 28.Sep.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa i Inijesta, uskoro novi ugovor

Andres Inijesta demantuje pisanja španskih medija kako želi veću platu od Lionela Mesija da bi produžio ugovor sa Barselonom.

Prethodnih dana pojavile su se brojne informacije da Andres Inijesta postavlja neverovatne uslove Barseloni za produžetak saradnje.

Međutim, omaleni vezista, svakako jedan od najboljih fudbalera na svetu, kaže da ne postoje prepreke za novi ugovor. 

"Mnogo puta do sada sam rekao da želim ovde da završim karijeru i da klub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << želi isto. Svi želimo da dođemo do dogovora", rekao je Inijesta španskim medijima. 

Pojedini mediji u Španiji su preneli kako Inijesta zahteva veću platu od Lionela Mesija da bi potpisao ugovor, međutim, Inijesta kaže da mu to apsolutno nije bitno.

"Nema veze koliko para zarađujem, ili da li sam drugi, treći, četvrti ili peti najbolje plaćeni igrač... Imam još nekoliko dobrih godina i motiviše me mogućnost da napredujem i postanem bolji igrač", rekao je Inijesta, koji igra u prvom timu Barselone od 2002. godine i do sada je odigrao 464 utakmice i postigao 47 golova

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.