Barsa danas završila još jedan mega posao, debi već u nedelju protiv Real Madrida?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa danas završila još jedan mega posao, debi već u nedelju protiv Real Madrida?! (foto)

Kakav dan za Katalonce!

Nakon što su brojni mediji preneli da su Barselona i Borusija Dortmund u završnim pregovorima oko tranasfera Osmana Dembelea, pojavila se i informacija da je Liverpul konačno popustio!

Kako je preneo ESPN, Barselona će dovesti Filipea Kutinja do kraja nedelje za 120 miliona evra.

Navodno, čitav posao je završen danas, Liverpul je pristao da proda najboljeg igrača za 120 miliona, gde su uračunati i određeni bonusi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jirgen Klop se protivio ovom transferu, koji još uvek nije ozvaničen, ali kako stvari stoje, Kutinjo će u narednim danima postati član Barselone.

Kutinjo je navodno poručio upravi da želi u Barselonu, a već se spekuliše da bi mogao da potpiše petogodišnji ugovor sa platom od 16 do 20 miliona po sezoni.

Madridska Marka čak piše da Katalonci planiraju da Kutinjo debituje već u nedelju u prvom meču Superkupa Španije sa Real Madridom.

Podsetimo, Borusija Dortmund za Dembelea traži minimum 120 miliona evra, što znači da bi Barsa za ovaj tandem mogla da plati oko 240, što je 18 više od sume koju je zaradila od prodaje Nejmara.

Barcelona have reached an agreement with Liverpool to sign Philippe Coutinho - sources. https://t.co/5DbvE8Ng87 pic.twitter.com/SbY2OWaX6N

— ESPN FC (@ESPNFC) August 8, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.