Barsa bi da pomrsi planove Murinju!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa bi da pomrsi planove Murinju!

Pisali smo da je Portugalac zainteresovan da na "Old Traford" preseli nekoliko fudbalera PSŽ-a, Barsa bi da mu preotme jednog.

Tim sa "Parka Prinčeva" će verovatno ovog leta doživeti brojne promene, biće odlazaka ali i dolazaka, a Murinjo je rešen da iskoristi tu situaciju.

On je navodno pokazao interesovanje za čak tri fudbalera PSŽ-a, desnog beka, zadnjeg veznog i štopera.

Ipak, u trci za brzonogim Seržom Orijeom, koji pokriva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poziciju uz desnu aut liniju u odbrani, Mančester je dobio rivala. Naime, Barselona je spremna da se sa njima "porve" za sjajnog beka, kako u njemu vide pravog naslednika Danija Alveša.

Serhi Roberto je igrao promenjivo ove sezone, Aleiš Vidal je pokazao da bi mogao da ima ulogu u Barsi, ali je onda doživeo tešku povredu i pitanje je kako će zaigrati po povratku na teren, te je jasno da će "Blaugrana" morati da potraži novog desnog beka.

Izbor je pao na problematičnog reprezentativca Obale Slonovača, koji je često ulazio u nevolje zbog nediscipline, a navodno su predstavnici Barse već uspostavili kontakt sa upravom Parižana.

Aktuelni prvak Španije namerava da ponudi 20 miliona evra klubu sa "Parka Prinčeva" ovog leta, videćemo da li će to biti dovoljno, naročito kada se u obzir uzme i činjenica da je za Orijea veoma zainteresovan i Mančester junajted.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.