Barsa bi da menja beka, Italijani prave problem

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 00:03

Barsa bi da menja beka, Italijani prave problem

Napoli kvari planove Kataloncima.

Kako stoje stvari, Barsa je odustala od talentovanog beka Žuniora Firpa.

Bivši igrač Betisa nije ispunio očekivanja na "Kamp Nou" i Katalonci bi da ga se reše ovog leta.

Napoli je pokazao interesovanje, ali izgleda da su odustali, Gatuzo smatra da je mladi reprezentativac Španije preskup.

To kvari planove Kikea Setijena, koji je želeo da proda Firpa i zameni ga levim bekom Porta Aleksom Telješom, kojeg je katalonski klub i ranije pratio.

Brazilac sa "Dragaa" vredi oko 35 miliona evra, jasno je da Barsa taj novac neće dobiti za Firpa, videćemo kako će se snaći uprava "Blaugrane".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arsenalov veliki plan, trojica fudbalera za NULA funti!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020

I to ne bilo kakva..."Tobdžije" su bile dobre trošadžije prošlog leta...Jedan od većih transfer je definitivno Pepeov gde je bivši fudbaler Lila pojačao tim iz Londona za sumu od oko osamdeset miliona evra. Nažalost u svojoj prvoj sezoni tek na trenutke je opravdavao uložen novac...Artetin tim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.