Barsa - U petak prvo pojačanje!?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa - U petak prvo pojačanje!?

Dok u Torinu pregovaraju oko Pogbe, izgleda da su završili jedan posao!

Izgleda da su informacije bile tačne, Bertomeu je najavio da je gotov posao sa vezistom i da će on biti njegov adut u izbornoj trci.

Spekulisalo se sa imenom Arde Turana, Mundo Deportivo tvrdi da je stvar rešena i da će u petak Turčin objaviti da je postigao dogovor.

Turan će u Kataloniju tek u januaru, do tada će igrati za Atletiko, ispunjena mu je želja, hoće da napusti Madrid, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne odgovara mu postavka igre, niti je zadovoljan činjenicom da Simeone smatra da nema dovoljno snage.

Atletiko je našao zamenu, stiže Ukrajinac Konoljanka koga su uzeli ispred nosa engleskim klubovima.

Kolika će biti cena Arde Turana?

Priča se o sumi od 36 miliona evra što je pet manje od njegove otkupne klauzule. Svakako da Atletiko nije mogao da odbije ovu ponudu, Turčin ima 28 godina i ovo je poslednja prilika da na njemu zarade.

Recimo i to da je delegacija Katalonaca u Italiji gde pokušava sa Juventusom da dogovori transfer Pola Pogbe u leto 2016. za Francuza su spremni da plate 90 miliona evra i čini se da Juve preferira da Pogba ostane još sezonu, a onda se preseli na "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PUČE BOMBA NA IBICI: Barsa kupila Ardu Turana!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2015

Turčin prvo ide na šest meseci u Galatasaraj..Puče bomba na Ibici! Gotovo svi katalonski mediji objavili su da je Arda Turan novi igrač Barselone! Navodno, na sastanku koji je održan na egzotičnom ostrvu Đozep Bartomeu i direktor Atletika Žil Marin postigli su dogovor koji će biti ozvaničen...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.